Pages - Menu

Meh Sape2 Nk Suh Saya Follow Blog , Letak Link Blog Kat Sini Yer :)

Pengikut Blog

Isnin, 16 Mac 2009

Pilihan Pelajar : Konsert Pertama AF7

Konsert pertama AF7 telah pun berlangsung pada minggu lepas (Sabtu,14 Mac 2009),ramai yang mengomenkan (komen ler) tentang AF7 (mcm mana ni...kata ata tranfsormasi akan berlaku)....boleh ker capai tagline tu...Banyak lagik tu kena usaha kalu nak capai matlamat tu..

Konsert baru-baru ni hanya beberapa orang sahaja yang berjaya menakluk hati aku untuk tengok persembahan diorang.Yang lain ....hampeh jer...buang masa aku jer nak tengok budak tu nyanyi..

Yang terbaik malam itu adalah :

PELAJAR LELAKI :
Hafiz - Lagu Kita

* Aku respek ar kat mamat dari Sarawak ni.Dah la nama dier cam nama aku (Hairul Hafiz...nama aku)...just Hafiz jerr...sama...he...Aku suka ar tengok perfomance dier hari Sabtu lepas.Memang sedap tone suara dier..nice...ttak de la sumbang mambang seperti pelajar yang bernama (pelajar dari Johor)....baik takyah tulis nama dier coz nanti kena aku dekat fan dier...si mamat Johor kerap kali dengan si minah Selangor yang bertudung ayu litup tu la...diorang sering bersama tau....tak kuasa aku.....menyampah..Ok.berbalik kepada Hafiz,persembahan dier ni kira terbaik la pada malam tu..dari yang lain..Aku always support you Hafiz,,,,,Hafiz support Hafiz...

Star : 5 Star....


Qhaud - Phoenix Bangkit Dari Abu

* Memang best ar... (tak der per nak komen).....
Star : 5 Star


Akim - Hatiku Kau Luka

* Boleh la....(but best...)
Star : 4 Star

PELAJAR PEREMPUAN :



Aishah - Dan Sebenarnya

* Peserta favourite aku tau...
Star : 5 Star


Rubisa - Matahariku

* bEST GAK Persembahan dier..
Star : 4 Star

yang lain hampeh jer nyanyi...(alamak terlebih sudah).....

3 ulasan:

  1. hye...pembetulan cket...Hafiz tue dari sarawak la hairul hafiz...die bukan org sabah...he is sarawakian...n i...proud 2 be sarawakian...hakz...

    BalasPadam
  2. hye...ok....slumbergurl..thanks bgthahu kesilapan....

    BalasPadam

Negara Pelawat Blog


free counters