Pages - Menu

Meh Sape2 Nk Suh Saya Follow Blog , Letak Link Blog Kat Sini Yer :)

Pengikut Blog

Isnin, 8 Mac 2010

KECIK RAJA LAWAK 4

Dan Raja Lawak musim keempat dimenangi oleh..................KECIK.....

Itulah ungkapan yang diberitahu oleh pengacara Raja Lawak Ke-4 iaitu Zizan dan Johan pada Gelanggang Akhir Raja Lawak Musim Keempat di Auditorium MBSA,Shah Alam.

Kemenangan KECIK memang itdak dijangkakan memandangkan pihak juri berpendapat bahawa Alex bakal bergelar Juara Raja Lawak Musim Keempat ini.Ternyata juri tersalah pilih... Yahoo...banggaya aku KECIK menang....memang sempoi ahh...diorang wat lawak...x setengah finalis RL4 tu ada yang over dan poyo jer.....hu2....malas ar aku nak sebut nama...kan x pasal2 aku kena SAMAN kat MAHKAMAH lak.....nt famous tau aku nih...hik2..

KECIK
berjaya mengalahkan 2 lagi persaingan iaitu finalis RL4 iaitu Alex dari Sabah dan Idlan dari Kedah.Kumpulan KECIK berjaya memperolehi undian SMS sebanyak 49.5% berbanding Idlan dan Alex.

Kumpulan KECIK dianggotai 2 orang iaitu Mohd Ilham Rusdy atau Achoe, 19 dan Safuan Madeaming atau Wan, 20.Kedua-dua mereka ini berasal daripada SABAH.Kumpulan KECIK memecahkan tradisi kerana inilah Juara Pertama daripada SABAH....wa...congrat ek....Kecik

Pembukaan Gelanggang Raja Lawak musim keempat ini memang happening dan hebat...bangga gua tengok semalam...x rugi....

Persembahan kesemua finalis2 memang hebat-hebat belaka...

Apa-apa pun tahniah KECIK.......

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Negara Pelawat Blog


free counters