Pages - Menu

Meh Sape2 Nk Suh Saya Follow Blog , Letak Link Blog Kat Sini Yer :)

Pengikut Blog

Jumaat, 3 Februari 2012

ON AIR

Alhamdulilah hari ni dapat jugak aku update walaupon sekarang ni mood bercuti.honeymoon setelah hampir 5 bulan berada di UNIVERSITI untuk menghabiskan pelajaran di semester ketiga. Akhirnya dapat jugak aku mengUPDATE blog ini.

Hari ni aku tertarik nk citer pasal sebuah program realiti tv terbitan ASTRO iaitu ON AIR. ON AIR ini akan membuka tirai episodnya pada 25 Januari 2012 nanti di ASTRO RIA. Ia adalah sebuah program realiti tv dimana mencari bakat dalam bidang pengacaraan. Seperti yang kita tahu , sudah banyak pihak stesen televisyen mahupun syarikat yang berkenaan menerbitkan sebuah program realiti yang berbentuk nyanyian , lakonan , menari , dan lawak. Kali ini , ASTRO dengan nafas baru menerbitkan sebuah program realiti yang mampu menarik minat penonton untuk menonton ON AIR ini.

Seperti yang kita tahu , besar kemungkinan hos untuk ON AIR pula adalah pengacara no.1 di MALAYSIA iaitu AZNIL HAJI NAWAWI dan juga pengacara tv/talkshow yang hebat iaitu SUHAIMI SULAIMAN. Sebut je nama PAKNIL mesti orang ramai tahu , ini bermakna kehebatan PAKNIL dalam bidang pengacaraan menang tidak asing lagi dan tidak boleh dipertikaikan lagi. Oleh itu , dengan adanya program ON AIR ini boleh mencari bakat-bakat baru dalam bidang penyiaran mahupun pengacaraan.

ASTRO akan mencari bakat baru untuk melahirkan pengacara yang hebat

So jangan lupa saksikan program realiti yang hebat ini di ASTRO RIA...

potpet :: teringin nk masuk TV..hahaha..berangan je la jwbnya

2 ulasan:

Negara Pelawat Blog


free counters