Pages - Menu

Meh Sape2 Nk Suh Saya Follow Blog , Letak Link Blog Kat Sini Yer :)

Pengikut Blog

Khamis, 5 Julai 2012

Cake Boss (TLC)

memang aku x miss r tgk citer nih...Buddy

Alhamdulilah , akhirnya sempat jugak aku update terbaru kat blog aku yang sudah lama berusang nih.Maklumla aku memang x sempat nk menaip kat blog nih..Ada banyak kerja sedikit. Ni dapat update pon rasa bersyukur sangat-sangat kerana diri ini tidak lagi busy..hahaha..Dulu tension kerana assignment , midterm , study week (ni pon tension gak ker...asenya dapat release tension ad la..hahaha) , dan yang memang 100% tension bila nk masuk minggu Final Exam..

Nampaknya sekarang ni tiba masa untuk aku merehatkan minda dengan melayan internet sepuas2nya , tengok tv, movie kat lappy , dan makan byk2 (tpi badan x naek2 pon) hahahaha..

So,aktiviti aku dirumah seperti biasa , makan , tido , makan tido..dah taktahu nk buat apa dalam masa 2 minggu ni sebelum berangkat ke UUM balik..huaaaaa..sedihnya...

Haaa..dah byk aku merepek nih..padahal aku nk citer pasal satu rancangan yang menjadi favourite aku bile tiba aku balik umah..remote sentiasa berada di tangan aku..nilah rancangan kesukaan aku 'CAKE BOSS". Rancangan ni disiarkan di saluran astro TLC..saluran 707..aku pon xtau apa nama full TLC..main tulis je..hahahaha...Aku suka rancangan nih coz rancangan ni memang menarik minat aku untuk tengok , aku suka tengok si Buddy (gmbr kat atas tu) buat kek. Dia buat kek pelbagai jenis..kek haiwan , manusia , benda yang hidup , benda yang tidak hidup dan banyak lagi..hahaha..aku suka tengok diorang decorate kek tu, bukan setakat kek perkahwinan , tetapi kek untuk sesuatu function diorang pon still buat ok..hahaha..hebat...

Bagi korang yang taktau,korang leh tgk citer CAKE BOSS ni pada setiap hari Rabu pukul 7.03 - 8.03 di saluran 707 (TLC)..hahaha..sebelum tu sembahyang maghrib dlu yer sebelum tengok citer nih..hahahahaaa....

Okeylah..aku dah letih menaip dari tadi lagi...nt aku sambung balik yer..dengan isu yang menarik...

Aku chaw dlu yer..assalamualaikum..

2 ulasan:

  1. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam

Negara Pelawat Blog


free counters